Uluslararası denizcilik sözleşmeleri kapsamında gemi kaynaklı hava kirliliğinin incelenmesi - Ceyhun, Tayfun; Kalaycı, Salih; Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politikası Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2022)
Bu çalışma kapsamında gerek doğayı gerekse insan sağlığını tehdit eden gemi kaynaklı çevre ve hava kirliliği, CO2 ve SOx salınımları ve bu salınımları azaltıcı tedbirler incelenmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2022
Kaynakça : 46-49 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; CO2 Salınımı; SOx salınımı