Suriye iç savaşı'nın Türkiye-Amerika Birleşik Devletleri ilişkilerine etkisi - Fakı, Aslı Alev.; Darıcılı, Ali Burak; Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politikası Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2022)
Tez çalışmasının temel araştırma sorusu, Suriye iç savaşının Türk-Amerikan ilişkilerini ne boyutta etkilediğini, ileriki yıllarda iki ülkenin ilişkilerinin seyrinin nasıl olacağı ve bunun Türkiye ekonomisi üzerinde yarattığı etkinin analiz edilmesidir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2022
Kaynakça : 90-98 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Realizm; Arap Baharı