Avrupa kimliği oluşumunda ortak dışişleri ve güvenlik politikasının etkisinin analizi - Atan Sefer, Tuba (2021)
Bu çalışmada Avrupa'da meydana gelen savaş yıkımlarının ardından Avrupa Birliği (AB)'nin dış politika ve güvenlik konularında ortak bir Avrupa hareketi oluşturup oluşturamayacağı konusunun analizi amaçlanmıştır.