Avrupa kimliği oluşumunda ortak dışişleri ve güvenlik politikasının etkisinin analizi - Atan Sefer, Tuba.; Darıcılı, Ali Burak., tez danışmanı; Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politikası Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu çalışmada Avrupa'da meydana gelen savaş yıkımlarının ardından Avrupa Birliği (AB)'nin dış politika ve güvenlik konularında ortak bir Avrupa hareketi oluşturup oluşturamayacağı konusunun analizi amaçlanmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2021
Kaynakça : 97-107 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Avrupa Entegrasyonu; Maastricht Antlaşması