Yüklüyor…

Bursa ilinden elde edilen kestane balının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkilerinin araştırılması /

Bu tez çalışmasında, Bursa ilinden temin edilen kestane balının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik özellikleri farklı konsantrasyonlarında araştırılmıştır.

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Arda, Beyza
Kurumsal yazarlar: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Diğer Yazarlar: Cinar, Aycan (tez danışmanı.)
Materyal Türü: Tez
Dil:Türkçe
Baskı/Yayın Bilgisi: Bursa, 2022.
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Bu tez çalışmasında, Bursa ilinden temin edilen kestane balının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik özellikleri farklı konsantrasyonlarında araştırılmıştır.
Fiziksel Özellikler:67 sayfa : tablo ; 30 cm.
Bibliyografya:Kaynakça : 52-66 sayfa.