Bursa ilinden elde edilen kestane balının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkilerinin araştırılması - Arda, Beyza; Cinar, Aycan; Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2022)
Bu tez çalışmasında, Bursa ilinden temin edilen kestane balının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik özellikleri farklı konsantrasyonlarında araştırılmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2022
Kaynakça : 52-66 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Antioksidan aktivite; Antimikrobiyal aktivite