Loading…
Bursa ilinden elde edilen kestane balının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkilerinin araştırılması /
Bu tez çalışmasında, Bursa ilinden temin edilen kestane balının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik özellikleri farklı konsantrasyonlarında araştırılmıştır.
Main Author: | Arda, Beyza |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Cinar, Aycan (tez danışmanı.) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa,
2022.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Arı poleni ve reyhan (Ocimum basilicum L.) uçucu yağı kombinasyonunun antioksidan kapasite ve antimikrobiyal aktivitesinin belirlenmesi /
by: Yılmaz, Hacer
Published: (2024) -
Ulva lactuca ekstraktinin lipozomal formülasyonunun antioksidan ve antibakteriyal özelliklerinin arştırılması/
by: Ak, Esra
Published: (2023) -
Sinamaldehit içeren polilaktik asit esaslı nanolif ambalajın kaymak raf ömrü üzerine etkisi/
by: Tırancıoğlu, Elif
Published: (2024) -
Türkiye'de yaygın olarak yetişen sarımsak genotiplerinin antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi /
by: Çalışkan, Bilge
Published: (2021.) -
Sucuk baharatı karışımı uçucu yağları ile zenginleştirilen poli laktik asit esaslı nano-liflerin çözelti üflemeli eğirme tekniği ile üretimi /
by: Özcan, İklime
Published: (2021.)