E-cüzdan kullanımını etkileyen faktörlerin teknoloji kabul modeli ile analizi - Altınkaya, Şahsene (2022)
Bu çalışmada, e-cüzdan kullanımına yönelik kullanıcı deneyim analizi yapılmıştır. Yapılan araştırmada TAM kullanılmıştır.