E-cüzdan kullanımını etkileyen faktörlerin teknoloji kabul modeli ile analizi - Altınkaya, Şahsene; Nacar, Ramazan; Bursa Teknik Üniversitesi İşletme Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2022)
Bu çalışmada, e-cüzdan kullanımına yönelik kullanıcı deneyim analizi yapılmıştır. Yapılan araştırmada TAM kullanılmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2022
Kaynakça : 44-48 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; E-cüzdan.; Kullanım niyeti; Sistem kalitesi