İşveren markasının örgütsel bağlılık ve örgütsel özdeşleşmeye etkisinde kuşak farklılıklarının incelenmesi - Bedel, Buse (2022)
e Bu çalışmada işveren markasının örgütsel bağlılık ve örgütsel özdeşleşme üzerindeki etkisinde X ve Y kuşakları arasında farklılıkların olup olmadığı araştırılmıştır. Ayrıca, araştırmanın bağımlı değişkenleri olan örgütsel özdeşleşme ile örgütsel bağlılık arasındaki ilişki de incelenmiştir.