Bir otomotiv firmasında konu modelleme yaklaşımı kullanılarak çalışan önerilerinin değerlendirilmesi - Bozan, Mine (2022)
Bu çalışmada bir otomotiv firmasının öneri sistemlerini analiz etmek için metin madenciliğine ait yöntemlerden Gizli Dirichlet Tahsisi (GDT) kullanılmıştır. Projemizde analiz için Azure Machine Learning aracı kullanılmıştır.