Üretim planlama ve kontrol süreçlerinde dijital ikiz teknolojisinin kullanılması: tekstil sektöründe bir uygulama - Koçak, Aysel (2022)
Bu çalışmada, hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren öncü bir firmanın üretim tesisinde, veri dijitalleştirme projesi kapsamında süreçlerin uçtan uca incelenmesi ve yeni nesil bilgi teknolojileri kullanılarak veri odaklı süreç tasarımlarının yapılması amaçlanmıştır.