Kendi-kendini onaran karbon elyaf takviyeli polimer matrisli kompozit geliştirilmesi - İşlek, Gökçenur; Çelik Bedeloğlu, Ayşe.; Bursa Teknik Üniversitesi Polimer Malzeme Mühendisliği Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2022)
Bu tezde elyaf takviyeli kompozit malzemelerin yapısı, önemi, karbon elyaflı kompozit malzemelerin üretim yöntemleri ve dikiş prosesinin kompozit malzemeler üzerindeki etkisinden bahsedilmiştir. Ayrıca kendi kendini onarabilen polimerlerin yapısı, proses parametreleri ve çeşitleri de detaylı olarak incelenmiştir
Tez (Doktora) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2022
Kaynakça : 107-125 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Kendi kendini onaran kompozitler; Termoplastik filament; Dikiş prosesi