2008 küresel krizi ve istihdam üzerine etkileri - Alpay, Hüseyin Arda (2022)
; 2008 Küresel Krizi'nde örnek ülkeler ve uygulanan çözüm yollarıyla, tekrar bu şekilde küresel bir kriz durumunda neler yapılabilir, hangi hatalı uygulamalar sonucunda krizden daha fazla etkilenilebilir, ne gibi iyileştirmeler yaparak krizlerden daha az etkilenilir, hangi çözüm yolları daha erken uygulanmalıdır sorularına cevap bulmaktır.