2008 küresel krizi ve istihdam üzerine etkileri - Alpay, Hüseyin Arda.; Kalaycı, Salih; Bursa Teknik Üniversitesi (Bursa, 2022)
; 2008 Küresel Krizi'nde örnek ülkeler ve uygulanan çözüm yollarıyla, tekrar bu şekilde küresel bir kriz durumunda neler yapılabilir, hangi hatalı uygulamalar sonucunda krizden daha fazla etkilenilebilir, ne gibi iyileştirmeler yaparak krizlerden daha az etkilenilir, hangi çözüm yolları daha erken uygulanmalıdır sorularına cevap bulmaktır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2022
Kaynakça : 61-65 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Ekonomik kriz; İstihdam politikaları