Farklı yöntemler ile açılmış deliklerin artımlı şekillendirme prosesindeki kenar çatlama davranışlarının incelenmesi - Dedegil, İlyas (2022)
Bu tez çalışmasında, artımlı şekillendirme yönteminin delik flanşlama işlemleri üzerinde kullanılabilirliğini araştırmak amacıyla testler ve sonlu elemanlar analizleri yapılmış ve sonuçlar değerlendirilmiştir.