Farklı yöntemler ile açılmış deliklerin artımlı şekillendirme prosesindeki kenar çatlama davranışlarının incelenmesi - Dedegil, İlyas; Saray, Onur.; Bursa Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2022)
Bu tez çalışmasında, artımlı şekillendirme yönteminin delik flanşlama işlemleri üzerinde kullanılabilirliğini araştırmak amacıyla testler ve sonlu elemanlar analizleri yapılmış ve sonuçlar değerlendirilmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2022
Kaynakça : 54-57 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Artımlı delik flanşlama; Artımlı şekillendirme