Türkiye ve kuşak yol ülkeleri arasındaki uluslararası ticaret hacminin analizi: panel çekim modeli yaklaşımı - Koçpınar, Muzaffer (2022)
Bu çalışmada Türkiye'nin 2000 - 2019 yılları arasında Kuşak Yol Projesi kapsamındaki ülkelere ihracatına etki eden ekonomik faktörlerin etkisi panel çekim modeli ile analiz edilmiştir