Subasar ormanı dışbudak (Fraxinus L.) meşcerelerinde toprak üstü biyokütle ve karbon birikimi - Kanlı, Kader (2022)
Bu çalışma, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü Karacabey Orman İşletme Müdürlüğü sınırları dahilinde bulunan Yeniköy (Boğaz) köyünde Karacabey Longozu sulak alandaki Dişbudak (Fraxinus L.) ağaç türü için toprak üstü biyokütle ve karbon miktarını ortaya koymak ve bunların tahmini için modeller geliştirmek amacıyla yapılmıştır.