Kamu kurumlarında sıfır atık yönetimi: Bursa ilinde bir kamu kuruluşu olarak İlbank Bursa Bölge Müdürlüğü örneği - Pehlivan, Sinan (2021)
Bu çalışmada sıfır atık ve sıfır atık yönetimi kavramları ele alınarak Bursa ilinde bir kamu kuruluşu olan İlbank Bursa Bölge Müdürlüğü binasında sıfır atık yönetiminin kurulması ve yürütülmesi çalışmaları incelenmiştir.