Kamu kurumlarında sıfır atık yönetimi: Bursa ilinde bir kamu kuruluşu olarak İlbank Bursa Bölge Müdürlüğü örneği - Pehlivan, Sinan; Can, Orhan Taner; Bursa Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2021)
Bu çalışmada sıfır atık ve sıfır atık yönetimi kavramları ele alınarak Bursa ilinde bir kamu kuruluşu olan İlbank Bursa Bölge Müdürlüğü binasında sıfır atık yönetiminin kurulması ve yürütülmesi çalışmaları incelenmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2021
Kaynakça : 45-48 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Sıfır atık; Atık yönetimi