Kobi'lerin b2b (işletmeden işletmeye) e-ticaret uygulamalarına yönelik bir araştırma-Bursa örneği - Çolakoğlu, Gülden (2022)
Bursa ili sınırları içerisinde KOBİ (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler)'lerin e-ticarete geçiş süreçlerini, elektronik pazaryerlerine olan bakış açılarını, elektronik pazaryerlerine üye olma kararları, aldıkları hizmet çeşitleri ve B2B elektronik ticaret uygulamalarına yönelik düzey ve tutumlarını incelemiştir.