Kobi'lerin b2b (işletmeden işletmeye) e-ticaret uygulamalarına yönelik bir araştırma-Bursa örneği - Çolakoğlu, Gülden; Yıldırır Keser, Hilal; Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politikası Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2022)
Bursa ili sınırları içerisinde KOBİ (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler)'lerin e-ticarete geçiş süreçlerini, elektronik pazaryerlerine olan bakış açılarını, elektronik pazaryerlerine üye olma kararları, aldıkları hizmet çeşitleri ve B2B elektronik ticaret uygulamalarına yönelik düzey ve tutumlarını incelemiştir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2022
Kaynakça : 113-125 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; E-ticaret.; Dijital pazarlama