Aile şirketlerinde kurumsallaşma ve aile anayasası: Bursa örneği - Baysal, Begüm; Rüzgar, Nilüfer; Bursa Teknik Üniversitesi İşletme Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2022)
Bu çalışmanın amacı, aile şirketi, kurumsallaşma ve aile anayasası kavramlarını detaylı bir şekilde ele alarak, aile anayasasına yönelik Bursa ilindeki aile şirketlerinin düşüncelerini, aile anayasası uygulamama sebeplerini ortaya koymaktadır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2022
Kaynakça : 58-68 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Aile anayasası; Kurumsallaşma; Aile şirketi