Yürünebilirlik düzeyini etkileyen fiziksel özelliklerin bulvar ölçeğinde incelenmesi: Bursa FSM bulvarı örneği - Karımı, Sevda (2022)
Bu çalışmada, araba odaklı kentsel bir mekan olan bulvarın fiziksel özellileri ölçülerek bu faktörlerin yürünebilirlik düzeyindeki etki oranı ortaya konulmuştur.