Yürünebilirlik düzeyini etkileyen fiziksel özelliklerin bulvar ölçeğinde incelenmesi: Bursa FSM bulvarı örneği - Karımı, Sevda; Peker, Zeynep; Bursa Teknik Üniversitesi Kentsel Tasarım Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2022)
Bu çalışmada, araba odaklı kentsel bir mekan olan bulvarın fiziksel özellileri ölçülerek bu faktörlerin yürünebilirlik düzeyindeki etki oranı ortaya konulmuştur.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2022
Kaynakça : 105-110 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Yürünebilirlik; Kentsel Tasarım