Çelik kompozisyonunun katılaşma davranışı ve ingot kalıp tasarımındaki etkisi - Atik, Gamze; Duman, Şeyma; Bursa Teknik Üniversitesi İleri Teknolojiler Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2022)
Bu çalışmada ingot kalıp tasarımının ingot katılaşma davranışı üzerindeki etkisi sonlu elemanlar yöntemiyle simüle edilerek incelenmiş ve deneysel olarak yapılan döküm sonuçları ile karşılaştırılmıştır
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2022
Kaynakça : 77-80 sayfa.
Keywords: Bursa Teknik Üniversitesi. -- tezler; Düşük alaşımlı çelikler; MAGMASoft