Tatil güzel şey! - Flegel, Sissi (Epsilon Gençlik Kulübü.)
Isa başlangıçta Akdeniz adalarında bir kulüpte geçirilecek bir haftalık tatil konusunda hiç de hevesli değildir. Çünkü bu tatile teyzesiyle birlikte gidecek ve bu arada Felix ile sevgili atını göremeyecektir. Yine de tatilin, ek dersler almaktan çok daha keyifli olduğuna karar verir. Üstelik orada yeni ve ilginç insanlarla tanışma olasılığı da vardır. Bu nedenle gitmeyi kabul eder. Sonunda uçağa binerler, Kendini hareketli ve eğlenceli bir haftaya hazırlayan Isa, sık sık aşk acısı çeken teyzesini teselli etmek zorunda kalır. Kulüpteki ilk akşam, karşılama kokteylinde Isa, Jannik'le tanışır.