Yüklüyor…
Gıda mühendisliğine giriş = introduction to food engineering/
Yazar: | Singh, R. Paul |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Baysal, Taner, İçier, Filiz, Heldman, Dennis R. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Yayınevi,
2015.
|
Seri Bilgileri: | Yayın no ; Mühendislik-teknik no ;
1246. 109. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda mühendisliğine giriş /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2020) -
Gıda mühendisliğinde ısıl olmayan teknolojiler /
Yazar:: Baysal, Taner
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık, 2012.) -
Reaction and fermantation kinetics in food engineering /
Yazar:: Göksungur, Yekta
Baskı/Yayın Bilgisi: (Sidas Medya, 2011.) -
Introduction to food process engineering /
Yazar:: Smith, P. G.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2011.) -
Principles of food processing. /
Yazar:: Heldman, Dennis R.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 1997)