Loading…
Gıda mühendisliğine giriş = introduction to food engineering/
Main Author: | Singh, R. Paul |
---|---|
Other Authors: | Baysal, Taner, İçier, Filiz, Heldman, Dennis R. |
Format: | Book |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Nobel Yayınevi,
2015.
|
Series: | Yayın no ; Mühendislik-teknik no ;
1246. 109. |
Subjects: |
Similar Items
-
Gıda mühendisliğine giriş /
Published: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2020) -
Gıda mühendisliğinde ısıl olmayan teknolojiler /
by: Baysal, Taner
Published: (Nobel Akademik Yayıncılık, 2012.) -
Reaction and fermantation kinetics in food engineering /
by: Göksungur, Yekta
Published: (Sidas Medya, 2011.) -
Introduction to food process engineering /
by: Smith, P. G.
Published: (Springer, 2011.) -
Principles of food processing. /
by: Heldman, Dennis R.
Published: (Springer, 1997)