Yüklüyor…
Temel Gıda Mikrobiyolojisi /
Yazar: | Ray, Bibek |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Heperkan, Dilek, Bhunia, Arun |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık,
2016.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda mikrobiyolojisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Efil Yayınları, 2011.) -
Gıda mikrobiyolojisi /
Yazar:: Tayar, Mustafa Prof. Dr
Baskı/Yayın Bilgisi: (Dora Yayınları, 2015.) -
Temel tıbbi mikrobiyoloji /
Yazar:: Murray, Patrick R.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Güneş Tıp Kitabevleri, 2018.) -
Tıbbi mikrobiyoloji /
Yazar:: Murray, Patrick R.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Pelikan Kitabevi, 2016.) -
Prescott's microbiology /
Yazar:: Willey, Joanne M.
Baskı/Yayın Bilgisi: (McGraw-Hill, 2014.)