Yüklüyor…
Geleneksel gıdalardan izole edilen lactobacillus sp. suşlarının pestisitlerin parçalanması üzerine etkilerinin araştırılması /
Yazar: | İstanbullu, Yıldıray |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Yılmaz, Mete (Tez danışmanı.) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3003 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Şeftalide bulunan pestisitlerin tayini için titanyum dioksit nanotüpün kullanıldığı modifiye quechers yönteminin geliştirilmesi/
Yazar:: Hamzaoğlu, Mertin -
LC-MS/MS kullanılarak optimize edilen metot ile inek sütünün amino asit kompozisyonun belirlenmesi/
Yazar:: Yavuz, Arzu -
İzmir Çamaltı tuzlasından izole edilen halofilik mikroalglerin biyoteknolojide kullanım potansiyellerinin incelenmesi /
Yazar:: Şentürk, Kübra
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
İzmir çamaltı tuzlasından izole edilen edilen halofilik mikroalglerin moleküler ve morfolojik taksonomisi ile stres faktörlerine fizyolojik yanıtları /
Yazar:: Dökümcüoğlu, Vesile Esra
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Copper-Catalyzed Electrophilic Amination of sp2 and sp3 C−H Bonds
Yazar:: McDonald, Stacey L.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016)