Loading…
Geleneksel gıdalardan izole edilen lactobacillus sp. suşlarının pestisitlerin parçalanması üzerine etkilerinin araştırılması /
Main Author: | İstanbullu, Yıldıray |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Yılmaz, Mete (Tez danışmanı.) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3003 View in OPAC |
Similar Items
-
Şeftalide bulunan pestisitlerin tayini için titanyum dioksit nanotüpün kullanıldığı modifiye quechers yönteminin geliştirilmesi/
by: Hamzaoğlu, Mertin -
LC-MS/MS kullanılarak optimize edilen metot ile inek sütünün amino asit kompozisyonun belirlenmesi/
by: Yavuz, Arzu -
İzmir Çamaltı tuzlasından izole edilen halofilik mikroalglerin biyoteknolojide kullanım potansiyellerinin incelenmesi /
by: Şentürk, Kübra
Published: (2018) -
İzmir çamaltı tuzlasından izole edilen edilen halofilik mikroalglerin moleküler ve morfolojik taksonomisi ile stres faktörlerine fizyolojik yanıtları /
by: Dökümcüoğlu, Vesile Esra
Published: (2018) -
Copper-Catalyzed Electrophilic Amination of sp2 and sp3 C−H Bonds
by: McDonald, Stacey L.
Published: (2016)