Yüklüyor…
Yüksek basınç homojenizasyon işleminin mercimek protein izolatının ara yüzey reolojik özellikleri üzerine etkisi /
Yazar: | Parlak, Mahmud Ekrem |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Sarıcaoğlu, Furkan Türker (Tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3104 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Aspir küspesinden protein izolasyonu ve vegan kek üretiminde kullanımı /
Yazar:: Baştürk, Beyzanur -
Proteinler : bedenimizin yapıtaşları /
Yazar:: Polat, Ali -
Molecular Dynamics Analyses of Prion Protein Structures The Resistance to Prion Diseases Down Under /
Yazar:: Zhang, Jiapu
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
The Role of Water in ATP Hydrolysis Energy Transduction by Protein Machinery
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Study of the Peptide-Peptide and Peptide-Protein Interactions and Their Applications in Cell Imaging and Nanoparticle Surface Modification
Yazar:: Wang, Jianpeng
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016)