İçeriği atla
Hoşgeldiniz,
Çıkış
Giriş
Dil
English
Türkçe
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Dergi Başlığı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Sonikasyon uygulamalarının elm...
Alıntıla
Yazdır
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
İhraç Et MARC
İhraç Et RDF
İhraç Et BibTeX
İhraç Et RIS
Kalıcı bağlantı
Yüklüyor…
Sonikasyon uygulamalarının elma-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkisi /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Altaş, Pınar
Kurumsal yazarlar:
Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
,
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Diğer Yazarlar:
Yıldız, Gökhan
(Tez danışmanı)
Materyal Türü:
Tez
Dil:
Türkçe
Konular:
Bursa Teknik Üniversitesi
>
Tezler.
Bakteriler
>
Elma-havuç suyu
>
Fenolik madde
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
87 sayfa ; 30 cm.
Bibliyografya:
Kaynakça : 77-86 sayfa
Benzer Materyaller
Havuç cipsi üretim olanaklarının araştırılması /
Yazar:: Akbalık, Sabri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019.)
Microscopic monsters
Yazar:: Arnold, Nick
Baskı/Yayın Bilgisi: (Scholastic, 2001.)
Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/
Yazar:: Taşın, Esra
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023)
Farklı kurutma yöntemlerinin siyah üzüm çekirdeği tozuyla zenginleştirilmiş eriştenin kalite özellikleri üzerine etkileri/
Yazar:: Topcu, İrem
Baskı/Yayın Bilgisi: (2024)
Gıdalarda bulunan fenolik bileşikler /
Yazar:: Artık, Nevzat
Baskı/Yayın Bilgisi: (Sidas , 2016.)