Skip to content
Hoşgeldiniz,
Log Out
Login
Language
English
Türkçe
All Fields
Title
Journal Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced
Sonikasyon uygulamalarının elm...
Cite this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to MARC
Export to RDF
Export to BibTeX
Export to RIS
Permanent link
Loading…
Sonikasyon uygulamalarının elma-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkisi /
Bibliographic Details
Main Author:
Altaş, Pınar
Corporate Authors:
Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
,
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Other Authors:
Yıldız, Gökhan
(Tez danışmanı)
Format:
Thesis
Language:
Turkish
Subjects:
Bursa Teknik Üniversitesi
>
Tezler.
Bakteriler
>
Elma-havuç suyu
>
Fenolik madde
Holdings
Description
Similar Items
Description
Physical Description:
87 sayfa ; 30 cm.
Bibliography:
Kaynakça : 77-86 sayfa
Similar Items
Havuç cipsi üretim olanaklarının araştırılması /
by: Akbalık, Sabri
Published: (2019.)
Microscopic monsters
by: Arnold, Nick
Published: (Scholastic, 2001.)
Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/
by: Taşın, Esra
Published: (2023)
Farklı kurutma yöntemlerinin siyah üzüm çekirdeği tozuyla zenginleştirilmiş eriştenin kalite özellikleri üzerine etkileri/
by: Topcu, İrem
Published: (2024)
Gıdalarda bulunan fenolik bileşikler /
by: Artık, Nevzat
Published: (Sidas , 2016.)