Yüklüyor…
Sonikasyon uygulamalarının elma-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkisi /
Yazar: | Altaş, Pınar |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Yıldız, Gökhan (Tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: |
Benzer Materyaller
Yüklüyor…
Kızıl elma /
Yazar:: Aytmatov, Cengiz, 1928-2008
Baskı/Yayın Bilgisi: (Elips Kitap, 2012.)
Yazar:: Aytmatov, Cengiz, 1928-2008
Baskı/Yayın Bilgisi: (Elips Kitap, 2012.)
Yüklüyor…
Elma çekirdeği /
Yazar:: Hagena, Katharina
Baskı/Yayın Bilgisi: (Pegasus Yayınları, 2011.)
Yazar:: Hagena, Katharina
Baskı/Yayın Bilgisi: (Pegasus Yayınları, 2011.)
Benzer Materyaller
-
Havuç cipsi üretim olanaklarının araştırılması /
Yazar:: Akbalık, Sabri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019.) -
Microscopic monsters
Yazar:: Arnold, Nick
Baskı/Yayın Bilgisi: (Scholastic, 2001.) -
Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/
Yazar:: Taşın, Esra
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Farklı kurutma yöntemlerinin siyah üzüm çekirdeği tozuyla zenginleştirilmiş eriştenin kalite özellikleri üzerine etkileri/
Yazar:: Topcu, İrem
Baskı/Yayın Bilgisi: (2024) -
Gıdalarda bulunan fenolik bileşikler /
Yazar:: Artık, Nevzat
Baskı/Yayın Bilgisi: (Sidas , 2016.)