Loading…
Sonikasyon uygulamalarının elma-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkisi /
Main Author: | Altaş, Pınar |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Yıldız, Gökhan (Tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: |
Similar Items
-
Havuç cipsi üretim olanaklarının araştırılması /
by: Akbalık, Sabri
Published: (2019.) -
Microscopic monsters
by: Arnold, Nick
Published: (Scholastic, 2001.) -
Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/
by: Taşın, Esra
Published: (2023) -
Farklı kurutma yöntemlerinin siyah üzüm çekirdeği tozuyla zenginleştirilmiş eriştenin kalite özellikleri üzerine etkileri/
by: Topcu, İrem
Published: (2024) -
Gıdalarda bulunan fenolik bileşikler /
by: Artık, Nevzat
Published: (Sidas , 2016.)