Loading…
Sonikasyon uygulamalarının elma-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkisi /
Main Author: | Altaş, Pınar |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Yıldız, Gökhan (Tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3105 View in OPAC |
Similar Items
-
Havuç cipsi üretim olanaklarının araştırılması /
by: Akbalık, Sabri
Published: (2019) -
Microscopic monsters
by: Arnold, Nick
Published: (2001) -
Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/
by: Taşın, Esra -
Farklı kurutma yöntemlerinin siyah üzüm çekirdeği tozuyla zenginleştirilmiş eriştenin kalite özellikleri üzerine etkileri/
by: Topcu, İrem -
Gıdalarda bulunan fenolik bileşikler /
by: Artık, Nevzat
Published: (2016)