Yüklüyor…
Sonikasyon uygulamalarının elma-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkisi /
Yazar: | Altaş, Pınar |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Yıldız, Gökhan (Tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3105 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Havuç cipsi üretim olanaklarının araştırılması /
Yazar:: Akbalık, Sabri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Microscopic monsters
Yazar:: Arnold, Nick
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/
Yazar:: Taşın, Esra -
Farklı kurutma yöntemlerinin siyah üzüm çekirdeği tozuyla zenginleştirilmiş eriştenin kalite özellikleri üzerine etkileri/
Yazar:: Topcu, İrem -
Gıdalarda bulunan fenolik bileşikler /
Yazar:: Artık, Nevzat
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016)