Kahvecioğlu, G., & Dündar, A. N. Bazı baklagil haşlama sularının köpük oluşturma potansiyelinin belirlenerek kek üretiminde baklagil haşlama suyu kullanım olanaklarının araştırılması.
Chicago Style (17. basım) AtıfKahvecioğlu, Gözde, ve Ayşe Neslihan Dündar. Bazı Baklagil Haşlama Sularının Köpük Oluşturma Potansiyelinin Belirlenerek Kek üretiminde Baklagil Haşlama Suyu Kullanım Olanaklarının Araştırılması.
MLA (9th ed.) AtıfKahvecioğlu, Gözde, ve Ayşe Neslihan Dündar. Bazı Baklagil Haşlama Sularının Köpük Oluşturma Potansiyelinin Belirlenerek Kek üretiminde Baklagil Haşlama Suyu Kullanım Olanaklarının Araştırılması.
Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..