APA (7. basım) Alıntı

Kahvecioğlu, G., & Dündar, A. N. Bazı baklagil haşlama sularının köpük oluşturma potansiyelinin belirlenerek kek üretiminde baklagil haşlama suyu kullanım olanaklarının araştırılması.

Chicago Style (17. basım) Atıf

Kahvecioğlu, Gözde, ve Ayşe Neslihan Dündar. Bazı Baklagil Haşlama Sularının Köpük Oluşturma Potansiyelinin Belirlenerek Kek üretiminde Baklagil Haşlama Suyu Kullanım Olanaklarının Araştırılması.

MLA (9th ed.) Atıf

Kahvecioğlu, Gözde, ve Ayşe Neslihan Dündar. Bazı Baklagil Haşlama Sularının Köpük Oluşturma Potansiyelinin Belirlenerek Kek üretiminde Baklagil Haşlama Suyu Kullanım Olanaklarının Araştırılması.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..