Kahvecioğlu, G., & Dündar, A. N. Bazı baklagil haşlama sularının köpük oluşturma potansiyelinin belirlenerek kek üretiminde baklagil haşlama suyu kullanım olanaklarının araştırılması.
Chicago Style (17th ed.) CitationKahvecioğlu, Gözde, and Ayşe Neslihan Dündar. Bazı Baklagil Haşlama Sularının Köpük Oluşturma Potansiyelinin Belirlenerek Kek üretiminde Baklagil Haşlama Suyu Kullanım Olanaklarının Araştırılması.
MLA (9th ed.) CitationKahvecioğlu, Gözde, and Ayşe Neslihan Dündar. Bazı Baklagil Haşlama Sularının Köpük Oluşturma Potansiyelinin Belirlenerek Kek üretiminde Baklagil Haşlama Suyu Kullanım Olanaklarının Araştırılması.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.