APA (7th ed.) Citation

Kahvecioğlu, G., & Dündar, A. N. Bazı baklagil haşlama sularının köpük oluşturma potansiyelinin belirlenerek kek üretiminde baklagil haşlama suyu kullanım olanaklarının araştırılması.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Kahvecioğlu, Gözde, and Ayşe Neslihan Dündar. Bazı Baklagil Haşlama Sularının Köpük Oluşturma Potansiyelinin Belirlenerek Kek üretiminde Baklagil Haşlama Suyu Kullanım Olanaklarının Araştırılması.

MLA (9th ed.) Citation

Kahvecioğlu, Gözde, and Ayşe Neslihan Dündar. Bazı Baklagil Haşlama Sularının Köpük Oluşturma Potansiyelinin Belirlenerek Kek üretiminde Baklagil Haşlama Suyu Kullanım Olanaklarının Araştırılması.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.