Yüklüyor…
Bazı baklagil haşlama sularının köpük oluşturma potansiyelinin belirlenerek kek üretiminde baklagil haşlama suyu kullanım olanaklarının araştırılması/
Yazar: | Kahvecioğlu, Gözde |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Dündar, Ayşe Neslihan |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3129 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Pulse foods : processing, quality and nutraceutical applications /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Üç köpük /
Yazar:: Tenekeci, İbrahim
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Er"kek"leri pişirme yöntemleri /
Yazar:: Gökçe, Sibel
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
Çörek otu küspesinden protein eldesi ve ekmekte kullanım olanaklarının araştırılması/
Yazar:: Uzuner, Kübra -
Stratejik karar verme ve senaryo oluşturma /
Yazar:: Tarakçı, Nejat, 1949-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010)