Yüklüyor…
Bazı baklagil haşlama sularının köpük oluşturma potansiyelinin belirlenerek kek üretiminde baklagil haşlama suyu kullanım olanaklarının araştırılması/
Yazar: | Kahvecioğlu, Gözde |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Dündar, Ayşe Neslihan |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Pulse foods : processing, quality and nutraceutical applications /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Academic Press, 2011.) -
Üç köpük /
Yazar:: Tenekeci, İbrahim
Baskı/Yayın Bilgisi: (Profil Kitap, 2023.) -
Er"kek"leri pişirme yöntemleri /
Yazar:: Gökçe, Sibel
Baskı/Yayın Bilgisi: (Turuncu Medya, 2003.) -
Çörek otu küspesinden protein eldesi ve ekmekte kullanım olanaklarının araştırılması/
Yazar:: Uzuner, Kübra
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Stratejik karar verme ve senaryo oluşturma /
Yazar:: Tarakçı, Nejat, 1949-
Baskı/Yayın Bilgisi: (Truva Yayınları, 2010)