Yüklüyor…
Enkapsülatör cihaz sitemi tasarımı ve bazı parametrelerin etkilerinin araştırılması /
Yazar: | Demircan, Şeyda |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Oral, Rasim Alper (Tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3106 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Telon red a2r boyarmaddesinin elektrooksidasyon yöntemi ile sulu çözeltilerden giderimi/
Yazar:: Torun, Dilara Ayça -
Bazı baklagil haşlama sularının köpük oluşturma potansiyelinin belirlenerek kek üretiminde baklagil haşlama suyu kullanım olanaklarının araştırılması/
Yazar:: Kahvecioğlu, Gözde -
Farklı fenolik bileşiklerin enkapsülasyonunda bazı gamların etkilerinin belirlenmesi /
Yazar:: Demircan, Hüseyin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Sönmemiş kireç uygulamasındaki bazı parametrelerin kabak tatlısı üzerindeki etkileri /
Yazar:: Göktürk Taşkın, Tuğçe
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021) -
Farklı ballara eklenen limon suyu konsantresinin hmf oluşumuna etkisinin incelenmesi /
Yazar:: Caner, Nisa Sevinç