Yüklüyor…
LC-MS/MS kullanılarak optimize edilen metot ile inek sütünün amino asit kompozisyonun belirlenmesi/
Yazar: | Yavuz, Arzu |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Oral, Rasim Alper (Tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
MS-DOS 5.00 : MS-DOS shell & doskey /
Yazar:: Erdoğan, Said
Baskı/Yayın Bilgisi: (Beta Yayınları, 1992.) -
Bursa ili çaybaşı bölgesi maden suyu kaynaklarında organoklorlu pestisit kalıntılarının incelenmesi /
Yazar:: Bal, Ali
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021.) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (Mustafa Üçüncü, 2018.) -
Dairy science and technology /
Yazar:: Walstra, Pieter
Baskı/Yayın Bilgisi: (CRC/Taylor & Francis, 2006.) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (Mustafa Üçüncü , 2012.)