Loading…
LC-MS/MS kullanılarak optimize edilen metot ile inek sütünün amino asit kompozisyonun belirlenmesi/
Main Author: | Yavuz, Arzu |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Oral, Rasim Alper (Tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: |
Similar Items
-
MS-DOS 5.00 : MS-DOS shell & doskey /
by: Erdoğan, Said
Published: (Beta Yayınları, 1992.) -
Bursa ili çaybaşı bölgesi maden suyu kaynaklarında organoklorlu pestisit kalıntılarının incelenmesi /
by: Bal, Ali
Published: (2021.) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
by: Üçüncü, Mustafa
Published: (Mustafa Üçüncü, 2018.) -
Dairy science and technology /
by: Walstra, Pieter
Published: (CRC/Taylor & Francis, 2006.) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
by: Üçüncü, Mustafa
Published: (Mustafa Üçüncü , 2012.)