Yüklüyor…
LC-MS/MS kullanılarak optimize edilen metot ile inek sütünün amino asit kompozisyonun belirlenmesi/
Yazar: | Yavuz, Arzu |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Oral, Rasim Alper (Tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3005 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
MS-DOS 5.00 : MS-DOS shell & doskey /
Yazar:: Erdoğan, Said
Baskı/Yayın Bilgisi: (1992) -
Bursa ili çaybaşı bölgesi maden suyu kaynaklarında organoklorlu pestisit kalıntılarının incelenmesi /
Yazar:: Bal, Ali
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021) -
Dairy science and technology /
Yazar:: Walstra, Pieter
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Süt ve mamulleri teknolojisi /
Yazar:: Üçüncü, Mustafa
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)