Şeftalide bulunan pestisitlerin tayini için titanyum dioksit nanotüpün kullanıldığı modifiye quechers yönteminin geliştirilmesi - Hamzaoğlu, Mertin
Bu çalışmada sentezlenen titanyum dioksit nanotüp (TNT), primer/sekonder amin (PSA) yerine veya PSA ile birlikte kullanılarak seçili pestisitlerin ekstrakiyonla elde edilmesindeki başarısı değerlendirilmiştir.