Şeftalide bulunan pestisitlerin tayini için titanyum dioksit nanotüpün kullanıldığı modifiye quechers yönteminin geliştirilmesi - Hamzaoğlu, Mertin; Hoşgün, Halit Levent; Bursa Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2023)
Bu çalışmada sentezlenen titanyum dioksit nanotüp (TNT), primer/sekonder amin (PSA) yerine veya PSA ile birlikte kullanılarak seçili pestisitlerin ekstrakiyonla elde edilmesindeki başarısı değerlendirilmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2023
Kaynakça : 55-63 sayfa.
Keywords: Titanyum dioksit nanotüp; Pestisit