Şentürk, M., & Aycan, Y. Ç. (2023). Kurutulmuş Trabzon hurması, keçiboynuzu ve iğdeden üretilen su kefirlerinin fizikokimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi.
Chicago Style (17. basım) AtıfŞentürk, Meltem, ve Yiğit Çınar Aycan. Kurutulmuş Trabzon Hurması, Keçiboynuzu Ve Iğdeden üretilen Su Kefirlerinin Fizikokimyasal, Duyusal Ve Mikrobiyolojik özelliklerinin Belirlenmesi. 2023.
MLA (9th ed.) AtıfŞentürk, Meltem, ve Yiğit Çınar Aycan. Kurutulmuş Trabzon Hurması, Keçiboynuzu Ve Iğdeden üretilen Su Kefirlerinin Fizikokimyasal, Duyusal Ve Mikrobiyolojik özelliklerinin Belirlenmesi. 2023.
Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..