Şentürk, M., & Aycan, Y. Ç. Kurutulmuş Trabzon hurması, keçiboynuzu ve iğdeden üretilen su kefirlerinin fizikokimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi.
Chicago Style (17th ed.) CitationŞentürk, Meltem, and Yiğit Çınar Aycan. Kurutulmuş Trabzon Hurması, Keçiboynuzu Ve Iğdeden üretilen Su Kefirlerinin Fizikokimyasal, Duyusal Ve Mikrobiyolojik özelliklerinin Belirlenmesi.
MLA (9th ed.) CitationŞentürk, Meltem, and Yiğit Çınar Aycan. Kurutulmuş Trabzon Hurması, Keçiboynuzu Ve Iğdeden üretilen Su Kefirlerinin Fizikokimyasal, Duyusal Ve Mikrobiyolojik özelliklerinin Belirlenmesi.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.